hit counter
Lamborghini Aventador Roadster Bl Lamborghini Aventador Roadster Bl Lamborghini Aventador Roadster Bl Lamborghini Aventador Roadster Bl Lamborghini Aventador Roadster Bl

Lamborghini Aventador Roadster Bl 1:8

Lamborghini Aventador Roadster Bl
(FRI FRAKT)
Redan under 1960-talet började Arnaldo Pocher tillverka modellset av supersportbilar som FIAT 130hp, Alfa Romeo 8C 2300 och Mercedes-Benz 500K. Genom åren tillverkade Pocher en mängd berömda högdetaljerade bilmodeller i skala 1:8 och 1998 tillverkades den sista modellen - Porsche 911. År 2004 gick Pocher samman med Hornby och tankarna att nylansera Pocher väcktes. En lång väntan är nu över och vi kan stolt presentera resultatet.

 

 


Lamborghini Aventador LP 700-4
Tolv cylindrar, 700 hk och 2,9 sekunder från 0 till 62 mph. Växellådan för Lamborghini Aventador byter växlar snabbare än föraren kan blinka. Med en topphastighet på 350 km/h och endast 1,14 m hög är Aventador vägarnas motsvarigheten till ett stridsflygplan som viner förbi genom luften. Motorn startas med en ”fire-knapp” som blir åtkomlig när du lyfter en liten röd lucka. Att bilen har namnet Aventador är ingen tillfällighet, betydelsen av namnet sträcker sig långt back i historien och är taget från en spansk tjurfäktningstjur. Denna $400.000-bil har en lätt design och är den första storskalsproducerade Lamborghinin med en skalkonstruktion tillverkad av kolfiberförstärkt plast. Föraren kan välja mellan automatiskt- eller manuellt läge.
Pocher Lamborghini Aventador Roadster Blue
I enlighet med Pocher-tradition är modellen tillverkad i metall och färdigmålad. Setet är lätt att bygga ihop och kan monteras som både vänster och högerstyrd. Detta set i skala 1:8 består av 814 delar tillverkade av olika material såsom metall, gummi, textilier och premium kvalitetsplast. Många av delarna skruvas enkelt ihop och bilen är utrustad med dörrar och luckor som kan öppnas.
Storlek: 595 x 287 x 144 mm
Vikt: 7,3 kg
Länk till Video
http://www.pocher.com/videos.html
 

 

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
PO-HK103

Drift & produktion:  Wikinggruppen